A FerryScan-ről


A FerryScan név a "Ferry Scandinavia" szóból származik, és fő célunkat képviseli: a kompinformációk, hírek és jegyek fő forrása lenni a Balti-tengeren. Hiszünk abban, hogy egyetlen régióra koncentrálva garantáljuk, hogy mi vagyunk a legtudatosabb és leghasznosabb partnerek az Ön kompútjához. Hiszen a komppal nem mindenhol ugyanaz a világon.

Nem adunk el többet, mint amennyire szüksége van, és őszintén elmondjuk, mi történik. Nem veszünk részt hamis értékelések készítésében vagy átverési taktikák alkalmazásában, hanem a hosszú játékért vagyunk itt, és szeretnénk, ha az elkövetkező évek során megbízhat bennünk.


Üzleti információ

A FerryScan a Port Zero Ventures projektje, amely vállalat a közlekedési ágazat problémáinak megoldására összpontosító technológia felhasználásával foglalkozik.

A Port Zero Ventures és kibővítve a FerryScan bejegyzett vállalkozás az Amerikai Egyesült Államokban. Ha Ön európai ügyfél, akkor valószínűleg kapcsolatba lép majd a Port Zero Baltic OÜ-vel, észt leányvállalatunkkal.

Csapatunk

A FerryScan egy teljesen távoli cég, a legtöbb ember Európából vagy Amerikából dolgozik. Távoli csapatként boldogulunk, mert olyanok vagyunk, mint ügyfeleink – a világ számos országából!


A mi történetünk

2017 - Miközben Finnországban végzett a Helsinki Egyetemen, Peter Goetsch és régi barátja, Westley Bonack úgy dönt, hogy a Finn-öbölön át Észtországba utazik. Ezután ismét komppal indulnak Stockholmba. Útközben rájönnek, hogy ha Ön nem helyi, nincs megbízható forrás a kompmenetrendhez és a jegyekhez a Balti-tengeren. Ebből ötlet születik.

2018 - Peter és Westley megalakítja a Port Zero Venturest, és megkezdődik a FerryScan fejlesztése. Ősszel elindul egy egyszerű proof-of-concept.

2020 - A FerryScan folyamatosan növekszik, olyan fő komppartnerekkel, mint a Viking Line, a Tallink-Silja és a Finnlines.

2021 - A COVID-19 okozta jelentős ellenszél ellenére továbbra is alapfunkciókat építünk be az alkalmazásba, és további alapvető partnereket hozunk létre, mint például az Eckerö Line és a Stena Line.

2022 - Észtországban üzletet nyitottunk, a Port Zero Baltic OÜ-t, hogy jobban kiszolgáljuk EU-beli ügyfeleinket.

2023 - A FerryScan tovább növekszik, és a DFDS Seaways-t és a Polferries-t veszi fel fő partnerként.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ