A FerryScan-ről


A FerryScant egy kis, szenvedélyes cég építette, amelyet Wisconsinban, az Egyesült Államokban indítottak lelkes utazók – több mint 40 ország közöttünk! Szeretünk új helyeket látni, és úgy gondoljuk, hogy az utazás kényelmes legyen, használjuk a legújabb technológiát, és legyünk őszintébbek.


Kik vagyunk

Alapítóink, Peter Goetsch és Westley Bonack azért építették a FerryScant, hogy segítsenek az embereknek megtalálni a legjobb utazási lehetőségeket a Balti-tengeren, és hasznos információkkal szolgáljanak a szükséges utazás lefoglalásához.

Nem adunk el többet, mint amennyire szüksége van, és őszintén elmondjuk, mi történik. Nem veszünk részt hamis értékelések készítésében vagy átverési taktikák alkalmazásában, hanem a hosszú játékért vagyunk itt, és szeretnénk, ha az elkövetkező évek során megbízhat bennünk.

Csapatunk

Peter és Westley végzi a napi műveleteket, a programozást és az értékesítést.

Bill, Alyona, Anne és Valentin segítenek a marketingben, a támogatásban és a fordításokban, valamint minden olyan nehéz feladatban, ami a FerryScant a színfalak mögött biztosítja.

Miért hoztuk létre a FerryScant?

Valódi szakadékot láttunk a naprakész adatok és a kompok foglalásával kapcsolatos információk között, és azt láttuk, hogy nagyszerű kompüzemeltetők hiányoznak a többi webhely kereséséből. Tudtuk, hogy megkönnyíthetjük a foglalást, miközben több információval is szolgálhatunk. Szenvedélyesek vagyunk a kompok iránt, és szívesen megnyitnánk ezt a közlekedési médiát, hogy minél többen élvezhessék a gyönyörű látnivalókat és a kompok által kínált kényelmes utazásokat. Talán még találkozunk is a következő utazásodon!

A jövő

A kompok foglalása sajnos nem olyan kényelmes, mint a repülőjegy foglalása, és a tájékoztatás sem átlátható, de úgy gondoljuk, ezen változtathatunk. A kompok nagyon kényelmesek, gyakran gyorsabbak, mint a rövid járatok, és sokkal kényelmesebbek, mint a repülés vagy a vezetés. Sokkal könnyebben válthat jegyet, és sok utazás van, néha néhány óránként a népszerű útvonalakon, összehasonlítva ugyanazokkal az útvonalakkal egy légitársasággal.


Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, és reméljük, hogy továbbra is segít nekünk az utazás jövőjének építésében.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ