Ingyenes kompjegyek az ukrán menekülteknek

Utoljára frissítve


Az ukrajnai háború miatt a Balti-tengeren számos komptársaság kínál ingyenes szállítást az Ukrajnából menekülő ukránoknak. Itt van egy lista az ukrán menekültek kompszállításának minden részletével.

Eckerö Line

Az Eckerö Line rendszeresen közlekedik kompjáratokkal Helsinki és Tallinn között. Az Eckerö Line ingyenes kompjegyeket kínál az ukrán menekülteknek, valamint humanitárius rakományok támogatását. A foglalási információkat itt találod:
Eckerö vonaljegyek

Finnlines

A Finnlines kompjáratokkal rendelkezik Németország (Travemünde/Lübeck), Svédország (Malmö, Kapellskär) és Finnország (Naantali/Turku, Helsinki) között. A Finnlines ingyenes kompjegyeket is kínál az ukránoknak. További információ itt:
Finnlines Jegyek

Stena Line

A Stena Line kiterjedt útvonalhálózattal rendelkezik Finnországban, Svédországban, Lettországban, Lengyelországban, Németországban és Dániában. A Stena Line számos útvonalat köt össze az Egyesült Királysággal, Írországgal, Franciaországgal és Hollandiával. A Stena Line ingyenes kompjegyeket kínál az ukránoknak, valamint humanitárius és jótékonysági szervezeteknek. Tudj meg többet itt:
Stena Line jegyek

Tallink Silja

A Tallink Silja a Balti-tenger egyik legnagyobb kompüzemeltetője, Észtország, Finnország és Svédország között közlekedik. A Tallink Silja ingyenes kompjegyeket kínál az ukrán menekülteknek, valamint humanitárius rakományt Ukrajna támogatására. Bővebben itt olvashat:
Tallink Silja Jegyek

Viking Line

A Viking Line kompjáratokat indít Észtország, Finnország és Svédország között, gyakori indulással. Bár jelenleg nem szerepel az interneten, a Viking Line minden útvonalon jegyeket biztosít ukrán menekülteknek. Ilja Berunenko értékesítési és marketingvezető szerint: "Minden útvonalunkra ingyenes jegyeket kínálunk a menekülteknek. Ingyenes utasjegyeket és férőhelyeket biztosítunk személygépkocsik számára, hosszú utakon Stockholmba/ból Standard kabinokat is. A foglalás Ügyfélszolgálatunkon keresztül történik az [email protected] címen"

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ