Üdvözöljük a DFDS Seaways-t a FerryScannél

Utoljára frissítve


FerryScan és DFDS Seaways logók

Épp a nyárhoz érve, izgatottan várjuk, hogy végre bejelenthessük partnerségünket és integrációnkat a DFDS Seaways-szel. A DFDS Európa egyik legnagyobb kompszolgáltatója, amely a Balti-tengeren, az Északi-tengeren és a La Manche csatornán is közlekedik. Nagy örömünkre szolgál, hogy felkínálhatjuk útvonalaikat felhasználóinknak, és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk velük, hogy még könnyebben elérhetővé tegyük a komputakat. Míg a DFDS számos kompútvonalat kínál Európában, úgy döntöttünk, hogy csak az ő Balti-tengeri útvonalaikra összpontosítunk, hogy megfeleljünk küldetésünknek a FerryScannél.

A DFDS egy hatalmas kompüzemeltető Európában, amely Németországot, Lettországot, Litvániát, Svédországot, Észtországot, Franciaországot, Dániát, az Egyesült Királyságot és Írországot köti össze. A FerryScanhez hozzáadott DFDS-ünk még több lehetőséget kínál ügyfeleinknek a Bali-tengeren való utazáshoz.

Új DFDS-útvonalak a FerryScanen

A következő útvonalak a DFDS-től kerültek a FerryScanbe. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes útvonalak csak járművel foglalhatók.

Útvonal Frekvencia Foglalási információ
Frederikshavn ↔ Oslo Naponta többször Kattintson a foglalási információkért
Koppenhága ↔ Oslo Naponta többször Kattintson a foglalási információkért
Karlshamn ↔ Klaipėda Naponta többször Kattintson a foglalási információkért
Kiel ↔ Klaipėda Naponta többször Kattintson a foglalási információkért
Stockholm ↔ Paldiski Naponta többször Kattintson a foglalási információkért
A DFDS Crown Seaways és a DFDS Pearl Seaways Koppenhágában kötött ki.
A DFDS Crown Seaways és a DFDS Pearl Seaways Koppenhágában kötött ki.

Előre menni

Nagy örömünkre szolgál, hogy a DFDS Seaways-szel dolgozhatunk. A FerryScan-nel való kiegészítésük sokkal jobbá teszi az alkalmazásunkat, és izgatottak vagyunk a hosszú együttműködés előtt.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ