Új Stena Line útvonal Hankóból Nynäshamnba (Stockholm)

Utoljára frissítve


Translation missing: hu.img_alt

2022 elején a Stena Line új útvonalat indított Hanko (Finnország) és Nynäshamn (Svédország) között. Az útvonal mindkét ország fővárosi régióit köti össze olyan kikötőkkel, amelyek nem olyan forgalmasak, mint Stockholmban és Helsinkiben, így kényelmesebbé válik a sofőrök számára.

A Hanko-Nynäshamn útvonal lefoglalásához jármű (vagy motorkerékpár) szükséges. Az útvonal napi indulással kezdődik az esti órákban, de ha pozitív visszajelzések érkeznek, biztosak vagyunk benne, hogy a Stena Line további indulásokat adna hozzá. Mivel ez az útvonal a teherszállításra összpontosít, javasoljuk, hogy tekintse meg a Turku-Stockholm és a Helsinki-Stockholm útvonalakat, ha érdekesebb utasélményre vágyik.

Utazás részletei

2023 őszétől a Hanko és Nynäshamn közötti útvonalat két hajó üzemelteti: az Urd és a Stena Gothica. Mindkét irányban egyetlen éjszakai indulás van. Az utazás kényelmes 12-13 órás, többnyire a finn szigetvilágot bejárva.

Utazás hossza 12 óra
Utazási gyakoriság Naponta egyszer (éjszakás utazás)
Kompüzemeltető Stena Line
Hajók Urd és Stena Gothica
M/S Urd - az egyik komp a Nynäshamnból Hankóba tartó útvonalon
M/S Urd - az egyik komp a Nynäshamnból Hankóba tartó útvonalon

Hankóról

Hankö Helsinkitől körülbelül 120 km-re nyugatra és Turkutól 150 km-re keletre található. Hanko Finnország legdélibb csücskében található. Hanko egy kis város, és előnyös a rakományozási műveletekhez, mert az összes többi kompok Svédországból Finnországba Turkuba vagy Helsinkibe érkeznek, amelyek mindkét nagy forgalommal rendelkező város.

Nynäshamnról

Nynäshamn egy nagy kikötő Stockholmtól 55 km-re délre. Nynäshamnból könnyen tovább lehet menni Dél-Svédországba, Koppenhágába, Göteborgba, Oslóba stb. Nynäshamnnak teherkompjáratai vannak Lettországba, Lengyelországba és Gotlandba.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ