Miért érdemes a FerryScan segítségével foglalni?


  • Keresés kompok elérhetősége számos szolgáltatónál.
  • Hasonlítsa össze az árakat.
  • Semmi extra fizetés. A FerryScan-en látható ár az az ár, amelyet közvetlenül az üzemeltetővel fizet.
  • Érzékeny ügyfélszolgálat, több nyelven.

Komp Stockholm és Helsinki között Utazási információk

A térkép a komp útvonalát mutatja Stockholm és Helsinki között

A két skandináv főváros, Helsinki és Stockholm között rendszeresen járnak kompok. Naponta két kompjárat közlekedik Stockholmból Helsinkibe, a Tallink-Silja és a Viking Lines üzemeltetője. Mindkét komp rövid megállót tesz Ålandon, mielőtt tovább indulna Stockholmba.


Kikötőből Kikötőbe Indulási idő Érkezési idő Operátor
Stockholm (Stadsgården) kikötője Helsinki (Katajanokka) kikötő 16:00 09:15 Viking Line Könyvkirándulás
Stockholm (Värtahamnen) kikötője Helsinki (South Harbor Olympia Terminal) kikötője 16:45 10:30 Tallink Silja Könyvkirándulás

Komp Stockholm-ból Helsinki-be Utazási statisztika

Átlagos utazási időtartam 16:40
Induló állomás Stockholm, Svédország
Érkezés város Helsinki, Finnország
Kompüzemeltetők Tallink Silja, Viking Line

Alternatív kompútvonal: Stockholm → Turku

Stockholmból Helsinkibe vegye fontolóra a Stockholm és Turku közötti alternatív kompútvonalat. Helsinki mindössze két órányira van vonattal Turkutól, és naponta több komp indul Stockholm és Turku között, mint Stockholm és Helsinki között. Még vonatok is indulnak közvetlenül Turku kikötőjéből.


Gyakran Ismételt Kérdések

A FerryScan listán szereplő összes komphoz elhozhatja járművét vagy motorkerékpárját. Felhívjuk figyelmét, hogy a járműben korlátozott hely áll rendelkezésre, és gyakran jóval az utasülés előtt elfogy. A FerryScan-en korlátozott számú járműtípusunk van, de bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha bármilyen járművet szeretne lefoglalni.

A FerryScan-en fizetett ár az az ár, amelyet közvetlenül bármely szolgáltatónál fizet. Ha az üzemeltetőhöz képest magasabb árat észlel a FerryScan-en, akkor az üzemeltető árat egyeztetjük. A FerryScan minden egyes eladás után kis jutalékot kap a komp üzemeltetőjétől, azonban ezt a jutalékot nem adjuk hozzá az árainkhoz.

Jelenleg korlátozott támogatást biztosítunk a házi kedvencekkel történő online foglalásokhoz. Kisállat foglalása esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.

Szinte minden kompon van kabin, amely megvásárolható. Egyes (gyakran éjszakai) útvonalakhoz kabin szükséges, amelyet a jegy tartalmazza. Mindig felújíthatja kabinját extra pénzért. A legolcsóbb kabinok általában a hajó aljában vannak, a motorok közelében. Javasoljuk, hogy ezeket mindenáron kerüljék, különösen télen, amikor viharos tenger van.

A balti-tengeri kompokon általában sok tevékenység közül lehet választani. Számos étterem, bár, kávézó és vásárlási lehetőség található. A nagyobb hajókon éjszakai klubok, gyógyfürdők és színházak is találhatók.

Kompkikötők Stockholm-ban

Stockholm kompkikötői, amelyekben rendszeres személy- és járműkompforgalom van.

Kompkikötők Helsinki-ban

Helsinki kompkikötői, amelyekben rendszeres személy- és járműkompforgalom van.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ