Kompok és körutak Svédország és Észtország között

Rendszeres személy- és teherkompok közlekednek Stockholm körzetéből Tallinn és Paldiski észt kikötőibe. Stockholmból kompok indulnak a városközpontból, valamint a közeli Kapellskär kikötőből. Kapellskär körülbelül 90 km-re fekszik Stockholmtól északra. Minden Paldiskiból induló komphoz jármű kell (a kerékpár is járműnek számít). Gépjárművel nem rendelkező utasok számára a Tallink-Silja egy lehetőséget kínál Stockholm központjából közvetlenül Tallinnba. Más kompszolgáltatók szezonálisan kínáltak útvonalat Stockholm és Tallinn között (például a Viking Line), bár jelenleg a Tallink-Silja az egyetlen lehetőség.

Tallinnból és Paldiskiból több útvonal is elérhető a svédországi Stockholm területére.
Tallinnból és Paldiskiból több útvonal is elérhető a svédországi Stockholm területére.

Tények + számok

Aktív kompútvonalak 2 - Lásd alább
Főbb kompüzemeltetők DFDS és Tallink-Silja
Átkelés naponta 3

Kompútvonalak

Útvonal jegyzet Foglalási információ
Kapellskär Paldiskiba A DFDS és a Tallink-Silja által üzemeltetett tehergépjárművek és járművekkel utazók számára. Ez a kompútvonal kényelmes a járművekkel utazók számára, mivel Paldiski és Kapellskär városai Tallinntól és Stockholmtól messzebb találhatók.
Stockholmtól Tallinnig Egész évben a Tallink-Silja és esetenként a Viking Line üzemelteti, szezonális igény szerint is. A Stockholmból Tallinnba tartó kompok általában rövid ideig megállnak az Åland-szigeteken. Írásunk pillanatában ez a komp minden másnap közlekedik, bár nyáron általában napi gyakoriságú.

Kompüzemeltetők

Látni fogja, hogy a tallinni és stockholmi kompok a legkényelmesebbek az utasok szempontjából. Azonban attól függően, hogy mit keres (például teherautó-sofőrök), a Paldiskiból és Kapellskärből induló egyszerű teherkompok előnyösebbek lehetnek.

GYIK

Hány komp van Svédország és Észtország között?

Svédország és Észtország között két fő útvonal van: Stockholmból Tallinnba és Kapellskärből Paldiskiba. Mind Kapellskär, mind Paldiski nagyon közel vannak Stockholm és Tallinn fővárosaihoz.

Van komp Stockholmból Tallinnba?

Jelenleg egy komp közlekedik közvetlenül Stockholmból Tallinnba, amelyet a Tallink-Silja üzemeltet. Más szolgáltatók, mint például a Viking Line, időről időre kínálják ezt az útvonalat.

Észtországból mely kompüzemeltetők mennek Svédországba?

Észtországból jelenleg két komp üzemeltetője közlekedik Svédországba: a DFDS és a Tallink-Silja.


Egyéb balti kompútvonalak


Kompjegyek keresése

Az ezen az oldalon említett útvonalak közvetlenül a FerryScan segítségével foglalhatók! A foglalási folyamat minden lépésében segítünk.

Utazások keresése itt
Ferry Scan logó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ